top of page
.jpg)
בשרי
קל
0:15
שניצל קריספי
רוצים שניצל קריספי וטעים כמו במסעדה? המתכון הזה הוא בדיוק מה שאתם מחפשים! עם כמה טריקים קטנים תקבלו שניצלים זהובים, קריספיים וטעימים להפליא, שכל המשפחה תאהב | שניצלים עסיסיים מבפנים וקריספיים מבחוץ, עם ציפוי פריך ומתובל. טעמים מושלמים שיעשו לכם חשק לעוד ועוד
מס' מנות:
מצרכים:
טרם הוזן...
טרם הוזן...
000
טרם הוזן...
טרם הוזן...
000
טרם הוזן...
טרם הוזן...
000
טרם הוזן...
טרם הוזן...
000
טרם הוזן...
טרם הוזן...
000
טרם הוזן...
טרם הוזן...
000
טרם הוזן...
טרם הוזן...
000
טרם הוזן...
טרם הוזן...
000
טרם הוזן...
טרם הוזן...
000
אופן הכנה:
פורסים את חזה העוף לפרוסות דקות ודופקים בעזרת פטיש שניצל,
מניחים את החזה על נייר סופג עד להתייבשות של חזה העוף
ממליחים מעט את חזה העוף ומעסים היטב
מניחים שוב את חזה העוף על נייר סופג עד לספיגת הנוזלים,
לאחר מכן מניחים בקערה את תערובת פירורי הלחם המתובלים ובקערה נוספת ביצים טרופות.
בשלב זה נעבוד עם שתי ידיים. יד אחת טובלת את חזה העוף בביצה.
ואז מעבירים ליד השניה וטובלים בתערובת פירורי הלחם,
מניחים את השניצלים על מגש למשך חמש עד עשר דקות להתייבשות.
בשאר השניצלים אין צורך להמתין (גם ככה עד שהשניצלים מיטגנים השניצלים המצופים מתייבשים)
בינתיים מחממים מספיק שמן מומלץ גם שמן עמוק במחבת על אש נמוכה עד בינונית ורק לאחר התחממות מכניסים את השניצלים לטיגון משני הצדדים
חשוב לא להפוך את השניצל יותר מפעם אחת. זה מקרר את השמן.
לאחר הטיגון מוציאים על רשת ואוכלים בהנאה!!!
בהצלחה רבה ובתאבון
bottom of page