top of page
.jpg)
חלבי
בינוני
0:25
קיש בצל
קיש בצל זהוב וטעים, עם תחתית פריכה ומילוי עשיר של בצל מתוק ומטוגן, תפוחים וגבינות רכות שמתחברים ליצירת שילוב מושלם של טעמים. כל חתיכה מלאה בניחוחות חמימים ומרגשים – מושלם לארוחה קלילה או כנשנוש מפנק לצד סלט רענן.
מס' מנות:
מצרכים:
טרם הוזן...
טרם הוזן...
000
טרם הוזן...
טרם הוזן...
000
טרם הוזן...
טרם הוזן...
000
טרם הוזן...
טרם הוזן...
000
טרם הוזן...
טרם הוזן...
000
טרם הוזן...
טרם הוזן...
000
טרם הוזן...
טרם הוזן...
000
טרם הוזן...
טרם הוזן...
000
טרם הוזן...
טרם הוזן...
000
טרם הוזן...
טרם הוזן...
000
טרם הוזן...
טרם הוזן...
000
טרם הוזן...
טרם הוזן...
000
אופן הכנה:
הכנת תחתית הפאי:
בקערת המיקסר מכניסים את המים והקמח, ולאחמ"כ מוסיפים את קוביות המרגרינה
מעבדים מעט עד לקבלת בצק אחיד ומשטחים את הבצק בתבניות עגולות שמתאימות לקיש
הכנת המלית:
קוצצים את הבצלים ומטגנים עד להזהבה
בקערה נפרדת קוצצים את הברוקולי בסכין או במעבד מזון ומערבבים הייטב עם הבצל המטוגן
מוסיפים לקערה את השמנת עם המים, הביצים והתבלינים ומערבבים הייטב
טועמים ומתקנים תיבול במידת הצורך
מעבירים את המלית לתחתיות הפאי ומכניסים לתנור שחומם מראש על 180° מעלות ואופים במשך 20 דקות או עד להזהבה.
bottom of page