top of page
.jpg)
בשרי
קשה
0:35
מפרום – תפוחי אדמה במילוי בשר ברוטב אדום
המאכל המסורתי שמגיע מהמטבח הטריפוליטאי ומעניק חווית טעמים לכל סועד, שילוב של פרוסות תפוחי אדמה וקציצת בשר משובחת המתבשלים יחד ברוטב עגבניות עסיסי
מס' מנות:
מצרכים:
טרם הוזן...
טרם הוזן...
000
טרם הוזן...
טרם הוזן...
000
טרם הוזן...
טרם הוזן...
000
טרם הוזן...
טרם הוזן...
000
טרם הוזן...
טרם הוזן...
000
טרם הוזן...
טרם הוזן...
000
טרם הוזן...
טרם הוזן...
000
טרם הוזן...
טרם הוזן...
000
טרם הוזן...
טרם הוזן...
000
טרם הוזן...
טרם הוזן...
000
טרם הוזן...
טרם הוזן...
000
טרם הוזן...
טרם הוזן...
000
טרם הוזן...
טרם הוזן...
000
טרם הוזן...
טרם הוזן...
000
טרם הוזן...
טרם הוזן...
000
טרם הוזן...
טרם הוזן...
000
טרם הוזן...
טרם הוזן...
000
טרם הוזן...
טרם הוזן...
000
טרם הוזן...
טרם הוזן...
000
טרם הוזן...
טרם הוזן...
000
טרם הוזן...
טרם הוזן...
000
טרם הוזן...
טרם הוזן...
000
טרם הוזן...
טרם הוזן...
000
טרם הוזן...
טרם הוזן...
000
טרם הוזן...
טרם הוזן...
000
אופן הכנה:
חותכים את תפו"א לאורך בעזרת מנדולינה או סכין ומשרים את הפרוסות בקערה עם כף מלח למשך 10 דקות.
ממלאים את פרוסות תפו"א בתערובת הבשר ויוצרים סנדוויץ'.
מניחים בקערה עמוקה קמח ומקמחים כל סנדוויץ' מפרום מכל הכיוונים
הכנת הבלילה למפרום:
מביצה טרופה עם מים, מלח, כף רסק עגבניות
לערבב ולטבול את הקציצה המקומחת בבלילה ולטגן בשמן עד להשחמה ולהניח עד להצטננות.
בינתיים מכינים את הרוטב למפרום
הכנת הרוטב:
בסיר סוטאז' מטגנים בצל קצוץ בשמן עד להזהבה,
מוסיפים 4 שיני שום פרוסות דק לטיגון קצר
מוסיפים כף פפריקה מתוקה, 2 כפות גדושות רסק עגבניות ומערבבים הייטב
מוסיפים כפית בהרט, מעט סוכר, פלפל שחור גרוס, מלח ו3 כוסות מים רותחים עם כף אבקת מרק עוף.
מערבבים היטב ומביאים לרתיחה
מוסיפים את המפרום לסיר ומכסים את הסיר
בשל על להבה בינונית / נמוכה במשך כ45-50 דקות
בתאבון !
bottom of page