top of page

רול פילו ממולא בשר קראנצי וטעים ברמות!

בורקס בשר ביתי כמו במסעדה! רול פילו ממולא בשר, מנה טעימה ומרשימה שתהפוך את הארוחה שלכם לחגיגה. הבצק הפריך והמלית העסיסית יכבשו את כל הסועדים, וההכנה קלה ופשוטה

מנות:

מצרכים

טרם הוזן...

טרם הוזן...

000

טרם הוזן...

טרם הוזן...

000

טרם הוזן...

טרם הוזן...

000

טרם הוזן...

טרם הוזן...

000

טרם הוזן...

טרם הוזן...

000

טרם הוזן...

טרם הוזן...

000

טרם הוזן...

טרם הוזן...

000

טרם הוזן...

טרם הוזן...

000

טרם הוזן...

טרם הוזן...

000

טרם הוזן...

טרם הוזן...

000

טרם הוזן...

טרם הוזן...

000

טרם הוזן...

טרם הוזן...

000

זמן הכנה

בינוני

קושי

זמן כולל

מחממים מחבת עם שמן ומטגנים את הבצל עד להזהבה
מוסיפים את הבשר ומפוררים אותו בעזרת כף עץ או מזלג ומערבבים הייטב, עד שהבשר מתפורר,
ממשיכים לטגן תוך ערבוב עד שהבשר משנה את צבעו
מוסיפים את התבלינים, טועמים ומתקנים תיבול
ממשיכים לטגן עוד כ10 דקות (שימו לב לא לייבש את הבשר)
לוקחים דף פילו מרססים מעל שמן או מורחים במרגרינה מומסת ומניחים מעל עוד דף
מניחים בתחילת הדף מתערובת הבשר, מקפלים את השוליים פנימה ומגלגלים לרול.
מניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה,
מברישים את הרולים בשמן ומפזרים מעט שומשום / קצח / פרג
מכניסים לתנור שחומם מראש על 180 מעלות ואופים במשך כ20-30 דקות עד לקבלת גוון זהוב
מוציאים מהתנור ואוכלים בהנאה!
בהצלחה רבה ובתאבון

אופן הכנה

תזונה:

סיווגים:

סוג:

מתאים ל:

סגנון:

לוגו רקע שקוף3.png

bottom of page