top of page

מטבוחה ממכרת
מטבוחה ביתית מושלמת - מתכון קלאסי למטבוחה מרוקאית עשירה בטעמים, מושלמת לצד חלה טרייה או כמרכיב למנות אחרות. המתכון הזה קל להכנה ומתאים לכל אירוח, הוא בטוח יהפוך לאחד המאכלים האהובים עליכם!
מנות:
מצרכים
טרם הוזן...
טרם הוזן...
000
טרם הוזן...
טרם הוזן...
000
טרם הוזן...
טרם הוזן...
000
טרם הוזן...
טרם הוזן...
000
טרם הוזן...
טרם הוזן...
000
טרם הוזן...
טרם הוזן...
000
טרם הוזן...
טרם הוזן...
000
טרם הוזן...
טרם הוזן...
000
טרם הוזן...
טרם הוזן...
000

זמן הכנה
בינוני
קושי
זמן כולל
מטגנים את הגמבות בסיר עם שמן
מוסיפים את השום וממשיכים לטגן
לאחמ"כ מוסיפים את העגבניות, מערבבים היטב ומתבלים במלח וסוכר
מביאים לרתיחה, ומנמיכים להבה
ממשיכים לבשל במשך שעה וחצי עד שעתיים או עד להסמכה
לקראת סוף הבישול מתבלים ביתר התבלינים וממשיכים לבשל במשך כ 15
דקות נוספות
טועמים ובמידת הצורך מתקנים תיבול.
מצננים ואוכלים בהנאה עם חלות / לחמניות / פיתות / לחם טרי או כל מה שאוהבים
בהצלחה רבה ובתאבון
אופן הכנה
תזונה:
סיווגים:
סוג:
מתאים ל:
סגנון:
bottom of page