top of page
עוגת שוקולד

פרווה

קל

0:10

עוגת שוקולד

עוגת פאדג' שוקולד עשירה ועסיסית, עם לב נמס וציפוי גנאש מבריק כמו במסעדות יוקרה
נמסה בפה, רכה מבפנים, מתפצחת קלות מבחוץ - קינוח חלומי שמכינים ב־5 דקות וגורף מחמאות בכל ביס!

מס' מנות:

מצרכים:

טרם הוזן...

טרם הוזן...

000

טרם הוזן...

טרם הוזן...

000

טרם הוזן...

טרם הוזן...

000

טרם הוזן...

טרם הוזן...

000

טרם הוזן...

טרם הוזן...

000

טרם הוזן...

טרם הוזן...

000

טרם הוזן...

טרם הוזן...

000

אופן הכנה:

אופן ההכנה:

נכין את הבסיס (הפאדג’):
1. נמיס שוקולד ונטורינה יחד במיקרוגל בפולסים.
2. נוסיף סוכר ונערבב.
3. נוסיף ביצים אחת אחת, נערבב בעדינות עד תערובת חלקה (לא להקציף!).
4. ניצוק לתבנית מרופדת בנייר אפייה.
5. נאפה בחום של 160°C כ־15–20 דקות
שימו לב – המרכז צריך להישאר מעט רוטט, זה הסוד שלי למרקם העשיר !
נכין את הגנאש:
6. נמיס שוקולד וריצ' בפולסים ונערבב עד שמתקבל גנאש חלק.
7. ניצוק על העוגה לאחר שהתקררה.
8. נקרר היטב לפני החיתוך ולהתייצבות.
9. לפני ההגשה – אפשר חימום קצר ממש, או להגיש כפי שהיא.
היא טעימה בכל מצב – תגישו לצד כדור גלידה!

לוגו רקע שקוף3.png

התחבר..

bottom of page