top of page
.jpg)
פרווה
קל
0:10
עוגת שוקולד
עוגת פאדג' שוקולד עשירה ועסיסית, עם לב נמס וציפוי גנאש מבריק כמו במסעדות יוקרה
נמסה בפה, רכה מבפנים, מתפצחת קלות מבחוץ - קינוח חלומי שמכינים ב־5 דקות וגורף מחמאות בכל ביס!
מס' מנות:
מצרכים:
טרם הוזן...
טרם הוזן...
000
טרם הוזן...
טרם הוזן...
000
טרם הוזן...
טרם הוזן...
000
טרם הוזן...
טרם הוזן...
000
טרם הוזן...
טרם הוזן...
000
טרם הוזן...
טרם הוזן...
000
טרם הוזן...
טרם הוזן...
000
אופן הכנה:
אופן ההכנה:
נכין את הבסיס (הפאדג’):
1. נמיס שוקולד ונטורינה יחד במיקרוגל בפולסים.
2. נוסיף סוכר ונערבב.
3. נוסיף ביצים אחת אחת, נערבב בעדינות עד תערובת חלקה (לא להקציף!).
4. ניצוק לתבנית מרופדת בנייר אפייה.
5. נאפה בחום של 160°C כ־15–20 דקות
שימו לב – המרכז צריך להישאר מעט רוטט, זה הסוד שלי למרקם העשיר !
נכין את הגנאש:
6. נמיס שוקולד וריצ' בפולסים ונערבב עד שמתקבל גנאש חלק.
7. ניצוק על העוגה לאחר שהתקררה.
8. נקרר היטב לפני החיתוך ולהתייצבות.
9. לפני ההגשה – אפשר חימום קצר ממש, או להגיש כפי שהיא.
היא טעימה בכל מצב – תגישו לצד כדור גלידה!

התחבר..
bottom of page











