top of page
סשימי דג

פרווה

קל

0:25

סשימי דג

מנה ראשונה אלגנטית ומרעננת המשלבת סלמון טרי ועסיסי, פרוס דק, המוגש על מצע קרם פלפלים מתוקים בקלייה עדינה עם נגיעות שום וג׳ינג׳ר. מוגש עם קישוטים עדינים של צ׳ילי, שומשום ובצל ירוק – שילוב מושלם של טעמים, צבעים ורעננות.

מס' מנות:

מצרכים:

טרם הוזן...

טרם הוזן...

000

טרם הוזן...

טרם הוזן...

000

טרם הוזן...

טרם הוזן...

000

טרם הוזן...

טרם הוזן...

000

טרם הוזן...

טרם הוזן...

000

טרם הוזן...

טרם הוזן...

000

טרם הוזן...

טרם הוזן...

000

טרם הוזן...

טרם הוזן...

000

טרם הוזן...

טרם הוזן...

000

טרם הוזן...

טרם הוזן...

000

טרם הוזן...

טרם הוזן...

000

טרם הוזן...

טרם הוזן...

000

אופן הכנה:

אופן ההכנה:
נתחיל עם ההכנה של הקרם פלפלים:
קולים את הפלפלים בשלמותם על גז פתוח / בתנור על 220 מעלות עד שהקליפה משחירה והפלפלים התרככו.
מכניסים לשקית סגורה או קופסה ל-10 דקות (זה עוזר לקלף אותם) לא חובה!
קולפים את הקליפה, מסירים את הגרעינים והגבעול.
שמים את ההפלפלים הקלויים בבלנדר/מעבד מזון עם שן שום, חומץ, סוכר, מלח, פלפל
טוחנים למרקם חלק ואחיד מוסיפים את הגינגר הטרי ומערבבים.
אם יוצא סמיך מדי אפשר להוסיף כפית מים או עוד קצת שמן.
טועמים ומאזנים טעמים,

עוברים לחיתוך הדג:
פורסים את הסלמון לפרוסות דקות ואחידות, יוצקים מהקרם פלפלים על צלחת יפה, מעל מסדרים בשורה יפה את פרוסות הדג , מעל מפזרים צ’ילי פרוס, שומשום, בצל ירוק קצוץ דק
וכמה טיפות שמן שומשום לסיום.

ואוכלים כל ביס בהנאה!

לוגו רקע שקוף3.png

התחבר..

bottom of page