top of page
.jpg)
פרווה
קל
0:35
סיגר דגים
סיגרים קריספיים במילוי דג לבן מתובל ועשבי תיבול רעננים – ביס זהוב, עסיסי ומושלם לאירוח.
מס' מנות:
מצרכים:
טרם הוזן...
טרם הוזן...
000
טרם הוזן...
טרם הוזן...
000
טרם הוזן...
טרם הוזן...
000
טרם הוזן...
טרם הוזן...
000
טרם הוזן...
טרם הוזן...
000
טרם הוזן...
טרם הוזן...
000
טרם הוזן...
טרם הוזן...
000
טרם הוזן...
טרם הוזן...
000
טרם הוזן...
טרם הוזן...
000
טרם הוזן...
טרם הוזן...
000
טרם הוזן...
טרם הוזן...
000
אופן הכנה:
אופן ההכנה:
1.נפשיר את העלי סיגר
(מהכמות מילוי הזאת יצא לכם 30 סיגרים בערך)
2.נניח את כל המרכיבים בקערה ונערבב את עלי הסיגר.
או לחילופין ניקח את הדג וכל המרכיבים מלבד הביצה והפירורי לחם ונעבד בפולסים במעבד מזון, ולאחמ״כ נוסיף ביצה ופירורי לחם אם רואים שהמסה עדיין רכה תוסיפו עוד חצי מקסימום כף פירורי לחם.
3.לאחר שהמסה מוכנה ומתובלת נעביר אותה לשק זילוף ככה יהיה לכם יותר נוח לזלף על העלי סיגר
4.ניקח עלי סיגר נניח אותו על משטח ניקח עוד עלי סיגר ונניח אותו בקצה הסיגר הראשון כך שהוא ממשיך אותו בשביל לקבל סיגר ארוך ויפה , אפשרי להדביק דבק בחיבור, תקראו בהמשך רשמתי לכם איך .
5.נניח בקצה העלה מילוי נקפל את השוליים ונגלגל את קצה הסיגר, נדביק בעזרת דבק שנכין מכף קמח מהולה ב 4 כפות מים,
6.נטגן בשמן חם (לא רותח) עד להזהבה ונגיש לצד סלסת עגבניות,טחינה בתאבון.
טיפ קטן שיעזור לכם ! אתם יכולים להכין ולגלגל את הסיגרים מראש בלי לטגן ואז להקפיא ,ולפני שתרצו לאכול טרי תוציאו מהמקפיא ותטגנו ישר לא צריך לחכות להפשרה. מה שכן זמן הטיגון יקח לכם קצת יותר זמן מהרגיל.

התחבר..
bottom of page











