top of page
.jpg)
פרווה
קל
0:15
קוגל תפו"א
קוגל תפוחי אדמה ביתי בסגנון מנצח זהוב, קריספי מבחוץ ורך מבפנים. מתכון פשוט להכנה עם מצרכים בסיסיים, מתאים לארוחות משפחתיות, שבתות וחגים. מנה מסורתית שכיף לחזור אליה
מס' מנות:
מצרכים:
טרם הוזן...
טרם הוזן...
000
טרם הוזן...
טרם הוזן...
000
טרם הוזן...
טרם הוזן...
000
טרם הוזן...
טרם הוזן...
000
טרם הוזן...
טרם הוזן...
000
טרם הוזן...
טרם הוזן...
000
טרם הוזן...
טרם הוזן...
000
אופן הכנה:
1. בקערה גדולה נטרוף יחד את כל המרכיבים מלבד התפו״א
2. במעבד מזון או בפומפייה נגרד את התפוחי האדמה דק דק
3. מיד מיד אחרי הגירוד נעביר לקערה לא להשאיר את התפו״א באוויר, ולא לסחוט את התפו״א!
4. נעביר ל2 תבניות אינגליש קייק סטנדרטיות
אם חשוב לכן חילוץ קל ויפה שימו נייר אפייה
5. ונכניס לתנור שחומם מראש חום עליון תחתון 190 מעלות
ל15-20 דקות עד שהחלק העליון של הקוגל מקבל מעט צבע, (אם אתן אוהבות קוגל עם קראסט בינוני לפני שאתן מכניסות לאפייה תזלפו כף שתיים שמן על הקוגל)
6. ננמיך ל־160–170°.
ונמשיך לאפות לעוד 50–60 דקות או עד שהקוגל יציב ורך בפנים! וקיבל גוון שחום ויפה!
מוציאים את הקוגל ונותנים לו להתייצב ורק אז פורסים ואוכלים בתאבון!

התחבר..
bottom of page











