top of page
פרחי כרובית בתנור

פרווה

קל

0:10

פרחי כרובית בתנור

פרחי כרובית בתנור – כרובית טרייה מתובלת בשמן זית, תבלינים ועשבי תיבול, נצלית בתנור עד להשחמה עדינה וקראנצ'יות מושלמת. תוספת בריאה, קלה להכנה ומלאת טעם.

מס' מנות:

מצרכים:

טרם הוזן...

טרם הוזן...

000

טרם הוזן...

טרם הוזן...

000

טרם הוזן...

טרם הוזן...

000

טרם הוזן...

טרם הוזן...

000

טרם הוזן...

טרם הוזן...

000

טרם הוזן...

טרם הוזן...

000

טרם הוזן...

טרם הוזן...

000

טרם הוזן...

טרם הוזן...

000

טרם הוזן...

טרם הוזן...

000

טרם הוזן...

טרם הוזן...

000

אופן הכנה:

אופן ההכנה:
1. נחמם תנור ל-200 מעלות.
נניח את פרחי הכרובית, ואת השום וגרגירי החומוס בתבנית אפייה.
2. נתבל בשמן זית, מלח, פלפל ופפריקה גרוסה.
3. נערבב היטב שהתיבול יכסה הכול. ונאפה כ40-30 דקות, עד שהכרובית השחימה יפה והתרככה, והחומוס מקבל מעט קראסט.

ונעבור לשלב הרכבת המנה:

1. על צלחת שטוחה ניצוק שכבת טחינה מוכנה
(להכין בבית מטחינה גולמית איכותית, מים, לימון, מלח ואבקת שום). 2. מעל נניח את פרחי הכרובית. נפזר את גרגירי החומוס ושיני השום האפויים. נתקן תיבול אם צריך במעט מלח, שמן זית ולסיום נפזר פטרוזיליה קצוצה מעל, ויש לכן מנת פתיחה משגעת

מופצצת טעמים!

לוגו רקע שקוף3.png

התחבר..

bottom of page