top of page
.jpg)
פרווה
קל
0:35
פניני כרובית
פניני כרובית – כדורים קטנים וזהובים מכרובית מתובלת, קריספיים מבחוץ ורכים מבפנים. ביסים ממכרים של ירק בטעם עדין שמתאים כנשנוש או כתוספת חגיגית.
מס' מנות:
מצרכים:
טרם הוזן...
טרם הוזן...
000
טרם הוזן...
טרם הוזן...
000
טרם הוזן...
טרם הוזן...
000
טרם הוזן...
טרם הוזן...
000
טרם הוזן...
טרם הוזן...
000
טרם הוזן...
טרם הוזן...
000
טרם הוזן...
טרם הוזן...
000
אופן הכנה:
לתיבול -
מלח פלפל שחור אורגנו לפי הטעם, כ½כפית מלח ¼כפית פלפל גרוס ¾כפית אורגנו
ונתחיל בריכוך הכרובית
נניח את פרחי הברובית הקפואה בקערה ונכניס
למיקרוגל למשך כמה דקות (5-3 דקות), עד שהיא רכה ומופשרת לגמרי. 2. נסנן את הנוזלים ונמעך את הכרובית בדי להוציא כמה שיותר מים. אחרת הכדור יכול
להיפתח לכן בטיגון!
3.נטחן את הכרובית במעבד מזון/בלנדר עד
שמתקבלת תערובת גרוסה אך לא נוזלית מדי. אפשרי למעוך במזלג אבל שימו לב שזה נמעך לכן טוב אם לא תבשלי עוד כמה דקות
במיקרוגל
4.נעביר את הכרובית לקערה. נוסיף את כל הגבינות, פירורי הלחם, הביצה,
השום והתבלינים.
מעט פירורי לחם).
5.נערבב היטב עד שנוצרת תערובת אחידה שניתן לגלגל לבדורים (אם רך מדי תוסיפו עוד
6.ניצור בדורים קטנים בגודל בדור פינג-פונג. 7.נטבול כל כדור תחילה בקמח תקפידו לקמח טוב שוב שלא יפתח לכן הכדור בטיגון, אחר כך בביצה טרופה, ולבסוף בפירורי פנקו עמוק.
8.נחמם שמן במחבת לטיגון חצי-עמול וק או
נטגן את הכדורים עד להזהבה נגיש ש עם מטבל איולי/ או כל מטבל שאתן אוהבות ת ונאכל
בהנאה!

התחבר..
bottom of page











