top of page
עוגת גבינה ניו יורק

חלבי

בינוני

0:20

עוגת גבינה ניו יורק

עוגת גבינה ניו יורק – קלאסיקה אמריקאית עשירה וקרמית עם בסיס פריך של ביסקוויטים. אפויה באיטיות, חלקה כמו קטיפה ובעלת טעם עמוק של גבינה – פשוט ביס של חלום.

מס' מנות:

מצרכים:

טרם הוזן...

טרם הוזן...

000

טרם הוזן...

טרם הוזן...

000

טרם הוזן...

טרם הוזן...

000

טרם הוזן...

טרם הוזן...

000

טרם הוזן...

טרם הוזן...

000

טרם הוזן...

טרם הוזן...

000

טרם הוזן...

טרם הוזן...

000

טרם הוזן...

טרם הוזן...

000

טרם הוזן...

טרם הוזן...

000

טרם הוזן...

טרם הוזן...

000

טרם הוזן...

טרם הוזן...

000

אופן הכנה:

אופן ההכנה:
נתחיל עם הכנת הבסיס
1.נטחן את הביסקוויטים, ונערבב עם חמאה מומסת.
2.נהדק לתחתית תבנית עגולה מרופדת בתחתית בנייר אפיה. אני ממליצה לכמות הזאת לאפות בתבנית בקוטר 22, אם אתם משתמשים בתבנית גדולה יותר תכפילו פי 1.5 . בנתיים נכניס את הבסיס להקפאה עד שהמלית תיהיה מוכנה.
3.תערובת הגבינה:
במיקרוגל נמיס בפולסים את השוקולד הלבן עם השמנת מתוקה ונניח בצד עד להצטננות,
4.בקערה נערבב את שלוש הגבינות עד לקבלת תערובת חלקה.
נוסיף את הסוכר והביצים אחת אחת ונערבב רק עד
לאיחוד.
5.לבסוף נוסיף את השוקולד המומס ונערבב שוב
6.ניצוק את הבלילה לתבנית שריפדנו ומרחנו חמאה רכה בדפנות ונכניס לתנור שחומם מראש על חום 120-13O בתוכנית טורבו, ונאפה בין שעה ורבע לשעה וחצי.
כשמרכז העוגה רוטט והשוליים יציבים תדעו שהעוגה
אפויה מצוין.
לשלב האחרון והציפוי
7.בקערה נפרדת נערבב את מרכיבי הציפוי,
אם הכנתם כמות גדולה יותר של העוגה שימו 2 גביעי שמנת חמוצה
ו 3-4 כפות אבקת סוכר/סוכר
חצי כפית תמצית וניל (אופציונלי)
הוספת הציפוי שתי שיטות אפשריות:
1. שיטה קלאסית
לאחר אפיית העוגה, מצננים כ־5–10 דקות, יוצקים את הציפוי ומחזירים לתנור שחומם ל־150–160 מעלות ל־5–10 דקות נוספות.
2. שיטה ללא אפייה נוספת:
יוצקים את הציפוי על העוגה לאחר כ5-7 דקות שהעוגה עדיין חמימה מיישרים ומעבירים לקירור מלא של 4–6 שעות לפחות
וזהו יש לכם עוגה טעימה בטירוף. מרשימה בלי להתאמץ. כזו שנעלמת מהשולחן עוד לפני שהספקתם לומר “צ’יזקייק

לוגו רקע שקוף3.png

התחבר..

bottom of page